Redactie 112 0 reactie(s) do 21 april 2016, 16:06

Motorrijder onderuit op de A10, getuigen gezocht

Laatste update: 1 jaar geleden

AMSTERDAM – De politie zoekt getuigen van een ongeval dat plaatsvond op dinsdag 19 april omstreeks 09.30 uur op de A10. De bestuurder van een wit busje was betrokken bij een val van een motorrijder, maar reed daarna door. De motorrijder van de grijs/bruine Kawasaki Z750 raakte licht gewond en zijn motor ernstig beschadigd.

De motorrijder reed op de A10 Zuid richting Schiphol. In verband met een ongeval ter hoogte van de afslag Sloten was er file ontstaan. De motorrijder reed tussen de file door en moest hard afremmen voor een witte bestelbus die van rijstrook wilde veranderen. Kennelijk zag de bestuurder van de witte bestelbus dat de motorrijder ten val kwam en bleef hij op zijn rijstrook rijden.

Schouderophalend
De bestuurder van de bestelbus haalde zijn schouder op en reed door. De motorrijder bleef op de grond achter en is met zijn motor naar de vluchtstrook gegaan in de veronderstelling dat de bestuurder van het witte busje daar ook wel naar toe zou komen. De politie komt graag in contact met de bestuurder van de witte bestelbus of getuigen die dit ongeval hebben zien gebeuren. Zij kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons