Redactie — 1120 reactie(s) — wo 04 mei 2016, 0:42

Inbrekers klemgereden na wilde achtervolging [video]

ARNHEM – Dinsdagavond 3 mei omstreeks 20:15 uur is er op de de Houtmanstraat in Arnhem een auto klemgereden met daarin drie verdachten na een eerdere inbraak in Duiven.

Getuigen zagen na een inbraak een auto er vandoor gaan en hebben het kenteken genoteerd. De politie ging opzoek naar het voertuig, nadat agenten het voertuig zagen rijden op de A12 zette de politie de achtervolging in. Tijdens de achtervolging heeft de bestuurder twee vrouwen afgezet, deze zijn aangehouden door de politie en overgebracht naar het politiebureau. Niet veel later kon ook de derde verdachte worden aangehouden nadat deze was klemgereden door vijf politieauto’s en een politiemotor. 

Ook deze derde verdachte is overgebracht naar het politiebureau, of er ook spullen gevonden zijn in het voertuig die afkomstig zijn van een inbraak is niet bekend. Tijdens de achtervolging hebben diverse politieauto’s en de auto van de verdachte beschadigd, ook werd er tijdens de achtervolging een scooterrijder geraakt, de politie zal de schade opnemen. Het voertuig is door de politie veiliggesteld voor forensisch onderzoek.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons