Redactie 112 0 reactie(s) di 10 mei 2016, 15:05

Man klemgereden en beroofd van portemonnee

Laatste update: 23 aug 2021 18:55 uur

ZEIST – Op maandagavond 9 mei werd in de buurt van de Prinses Irenelaan in Zeist een man beroofd van zijn portemonnee. Het slachtoffer zat in zijn auto toen hij werd klemgereden door drie verdachten.

Rond 21.00 uur kwam een melding van een gewelddadige beroving. Agenten gingen erheen en spraken met het slachtoffer. De geschrokken man vertelde dat hij onder bedreiging van een steekwapen was beroofd door drie personen, die er vervolgens in een doffe groene/paarse VW Golf vandoor gingen in de richting van de Prinses Margrietlaan. Agenten hebben na de melding in de omgeving gezocht, maar het voertuig en de daders zijn niet gevonden. De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen.

Signalementen
De eerste verdachte is een man met een lichtgetinte huidskleur van tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij droeg een zwarte trainingsbroek en een donker trainingsjack met een egaalkleurige pet.

De tweede verdachte is een man met een lichtgetinte huidskleur van tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij droeg een zwarte trainingsbroek met een donker t-shirt en een egaalkleurige pet.

Van de derde verdachte is geen signalement bekend. Hij of zij was de bestuurder van de auto.

Iets gezien?
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie over de verdachten, neem dan contact op met de recherche in Zeist via 0900-8844. Meldt u zich liever anoniem dan kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons