Redactie — 1120 reactie(s) — di 17 mei 2016, 16:05

Man gewond na gevecht met inbreker

BEILEN – Een 22-jarige inwoner van Beilen raakte in de nacht van maandag op dinsdag gewond toen hij in gevecht raakte met een inbreker. Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling stellen.

De 22-jarige had gewerkt en kwam ’s nachts thuis. Hij zag dat de poort, die toegang geeft tot de achtertuin, openstond. Uit de schuur kwam een voor hem onbekende mannen rennen. Die had een fles wijn in zijn hand. De twee raakten vervolgens met elkaar in gevecht. De 22-jarige raakte daarbij gewond. De inbreker zag uiteindelijk kans om te ontkomen. Het slachtoffer deed aangifte. Nader onderzoek volgt.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons