Redactie — 1120 reactie(s) — ma 23 mei 2016, 16:41

Inbraken in sportkantines

DRENTHE – De politie stelt een onderzoek in naar meerdere inbraken in sportkantines in de provincie Groningen en Drenthe.

Bij de politie kwamen afgelopen weekend zeven meldingen binnen dat er was ingebroken in sportkantines. Deze vonden plaats in Zevenhuizen, Appingedam, Borgercompagnie, Nieuw Roden en Roden. De buit bestond voornamelijk uit kleingeld en wat snoepgoed. Het schadebedrag die is ontstaan door deze inbraken is zeer waarschijnlijk vele malen hoger dan de waarde van de gestolen goederen.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien van één van deze inbraken of heeft u anderszins informatie? Bel dan de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Wat kunnen de beheerders van sportkantines doen
Naast het toezicht van de politie kunnen ook de beheerders van kantines zelf veel doen om de kans op een inbraak te verkleinen. Zorgen voor goed hang- en sluitwerk en goede verlichting rond de kantines. Verder is het advies om geen kostbaarheden achter te laten. Verder vragen wij het publiek om bij verdachte situaties altijd 112 te bellen. Met een goede beschrijving van de dader(s) en een eventuele vluchtroute kan de politie snel in actie komen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons