Redactie — 1120 reactie(s) — di 31 mei 2016, 16:11

Tieners op de vlucht na inbraak

APELDOORN – In Apeldoorn werden maandagmiddag rond vier uur twee tieners betrapt tijdens een inbraak. Een bewoner van een huis aan de Govert Flinckstraat overliep de jeugdige verdachten. Ze zetten het op een lopen, maar verschillende buurtbewoners zetten de achtervolging in.

De verdachten klommen over een hek en kwamen zo op het terrein van de Koninklijke Marechaussee terecht. Verschillende marechaussees zijn daarna achter de jongens aangegaan. Het duo kon worden aangehouden en overgedragen aan de politie. Het gaat om twee jongens van 14 en 15 jaar uit Apeldoorn.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons