Redactie 112 0 reactie(s) do 09 juni 2016, 15:52

Vrouw op de Maasstraat van haar telefoon beroofd

Laatste update: 1 jaar geleden

DEVENTER – De politie is op zoek naar een jonge man die woensdagmiddag 8 juni op de Maasstraat een vrouw heeft beroofd van haar telefoon. Er is een signalement bekend en de politie wil graag spreken met mensen die de jongen hebben zien fietsen.

Rond 12.15 uur stond de vrouw op het fietspad met haar telefoon. Op dat moment fietste een jonge man voor haar langs en griste het toestel uit haar hand. Hij fietste weg in de richting van de Oude Bathmenseweg. De vrouw heeft nog geprobeerd om hem te laten stoppen, maar dat is niet gelukt. Ze zag hem de Veentunnel in fietsen.

Signalement
De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen om zich te melden. Er is een signalement bekend van de verdachte. Het gaat om een jonge man, vermoedelijk is hij tussen de 14 en 18 jaar oud, 1,75 meter lang en heeft hij een getinte huidskleur. De jonge man heeft een smal postuur en een zwart, kort en verzorgd kapsel. Hij droeg een blauwe spijkerbroek, een grijs shirt en een grijs/rode blouse met korte mouw. Hij fietste op een vrij nieuwe herenfiets met een grijze kleur. Hebt u de jongen zien fietsen of denkt u hem te herkennen aan het signalement? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven is mogelijk via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.