Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) di 14 juni 2016, 6:02

Zeven zwaargewonden bij aanrijding in Groenlo

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 18:53 uur

GROENLO – Op de Deventer Kunstweg bij Groenlo is maandagavond een Pools busje tegen een boom gebotst. Zeven inzittenden raakten daarbij zwaargewond.

De hulpdiensten rukten na de melding massaal uit. Naast meerdere ambulances, de politie en de brandweer kwamen ook twee traumahelikopters ter plaatse. Een van die toestellen kwam uit Duitsland.

Eén persoon zat bekneld in het voertuig en moest door de brandweer worden bevrijd. Een andere persoon lag in het water en is uit het water gehaald. Alle inzittenden raakten zwaargewond. Er kwamen twee traumahelikopters en meerdere ambulances naar de plek van het ongeval om de gewonden naar ziekenhuizen over te brengen in Nederland en Duitsland.

De weg werd geruime tijd afgezet voor de hulpverlening en het ongevalsonderzoek. De ravage na het ongeval was enorm. Het busje raakte zwaar beschadigd.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.