Redactie 112 0 reactie(s) do 16 juni 2016, 16:55

Overval op woning aan de Moerbeistraat

Laatste update: 1 jaar geleden

DEVENTER – In de nacht van woensdag op donderdag is een 47-jarige inwoner van Deventer, wonende aan de Moerbeistraat, slachtoffer geworden van poging woningoverval. Volgens getuigen zou er sprake zijn geweest van zeker vier verdachte personen. De politie is op zoek naar de daders.

Rond 02.00 uur zou er aan de voordeur zijn aangebeld door meerdere personen. Zij dreigden met geweld. Eén van de verdachten probeerde via de achterzijde de woning binnen te komen. De bewoner rende naar boven en schreeuwde vanuit het raam om hulp. Hierop vertrokken de mannen. Zij zouden zijn weggerend in de richting van de Kersenstraat.

De politie zette ook nog de helikopter in om uit te kijken naar de mannen. Helaas werden zij niet meer aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.