Redactie 112 0 reactie(s) di 12 juli 2016, 15:44

Politie zoekt specifieke getuige in onderzoek woningoverval met dodelijke afloop

Laatste update: 1 jaar geleden

GEES – De politie is in het onderzoek naar de woningoverval van 30 juni in Gees op zoek naar een specifieke getuige.

Wat is er gebeurd?
Die donderdagochtend vond tussen half 5 en half 6 de overval plaats aan de Dorpsstraat in Gees. De 69-jarige bewoner is bij de overval om het leven gekomen. Drie nog onbekende personen drongen de woning binnen. De mannelijke bewoner heeft bij de overval ernstige verwondingen opgelopen die hem fataal zijn geworden, zo is uit de sectie gebleken.

Specifieke getuige
Donderdagochtend omstreeks 5.20 uur is op de kruising van de Dorpsstraat met de Tilweg in Gees een man gezien. Deze kruising ligt pal voor de woning die is overvallen. Het vermoeden bestaat dat het hier niet om een bewoner van het dorp Gees gaat. Mogelijk stond hij daar op de camping of verblijft hij in één van de vakantiehuisjes in Gees.

Signalement:

Blanke man
55-65 jaar
1.90-2.00 meter lang
Slank, tenger postuur
Kort haar, wit/grijs van kleur
Bril met een donker montuur
Donkere kleding, mogelijk een blauwe spijkerbroek
Geen snor of baard

Bent of kent u de persoon die de politie zoekt? Neemt u dan direct contact op met de politie Noord-Nederland via 0900-8844. Wilt u uw informatie liever anoniem delen, bel dan met 0800-7000 of het Team Nationale Inlichtingen via 079-3458999.

Stand van zaken onderzoek
Voor het onderzoek naar de woningoverval met dodelijke afloop is een Team Grootschalige Opsporing opgestart. Het onderzoek is in volle gang en het team richt zich op het verzamelen van informatie. Er is onder anderen uitgebreid onderzoek verricht in de woning, er is een getuigenoproep gedaan en er is een passantenonderzoek gehouden. Verschillende stappen in het onderzoek leveren kleine beetjes informatie op, waar het onderzoeksteam verder mee kan. Maar er zijn ook nog altijd veel onbeantwoorde vragen. Mogelijk kan ook deze specifieke getuige het onderzoeksteam verder helpen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.