Redactie 112 0 reactie(s) do 14 juli 2016, 16:12

Gezochte getuige in onderzoek Gees is gevonden

Laatste update: 1 jaar geleden

GEES – De specifieke getuige waarnaar de politie op zoek was in het onderzoek naar de woningoverval van 30 juni in Gees, is gevonden.

Afgelopen dinsdag deed de politie een oproep in de zoektocht naar een man die de ochtend van de woningoverval op de kruising van de Dorpsstraat met de Tilweg stond. Die oproep heeft tips opgeleverd die hebben geleid tot de identiteit van de getuige. Het gaat om een man uit de provincie Brabant die op de camping in Gees verbleef. De man had zichzelf niet gemeld als getuige, omdat hij in de veronderstelling is dat hij geen bruikbare informatie heeft. Desondanks gaat de politie op korte termijn met de man in gesprek.

Tips
In het totale onderzoek naar de woningoverval in Gees zijn tot dusver zo’n 60 tips binnengekomen. De politie bestudeert de tips op bruikbaarheid. Denkt u ook nog informatie te hebben, hoe klein ook, maar heeft u nog niet met de politie gesproken? Neemt u dan direct contact op met de politie Noord-Nederland via 0900-8844. Wilt u uw informatie liever anoniem delen, bel dan met 0800-7000 of het Team Nationale Inlichtingen via 079-3458999.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.