Redactie — 1120 reactie(s) — vr 26 augustus 2016, 16:13

Inbraak apotheek bij winkelcentrum de Clomp

ZEIST – In de nacht van donderdag 25 op vrijdagochtend 26 augustus heeft de politie drie mannen aangehouden op verdenking van inbraak in een apotheek bij winkelcentrum de Clomp.

Afgelopen nacht kreeg de politie omstreeks 03.30 uur een melding van een bewoner van een verdachte situatie. Toen agenten op onderzoek uitgingen, bleek dat het inbraakalarm af was gegaan bij de apotheek aan de Clomp. Agenten konden in de omgeving een verdachte aanhouden die opviel, omdat hij op sokken liep. De man bleek een opvallend geldbedrag bij zich te hebben. De man is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

In de omgeving troffen agenten twee andere mannen aan die voldeden aan de doorgeven signalementen van de melder. Het gaat om een 22-jarige man uit Zeist, een 23-jarige man uit Utrecht en een 27-jarige man uit Zeist. Ook zij zijn meegenomen naar het politiebureau. De politie zet het onderzoek voort.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons