Redactie 112 0 reactie(s) ma 09 januari 2017, 16:48

Gezin mishandeld na opmerking over fietsgedrag

Laatste update: 1 jaar geleden

DEVENTER – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die zondagavond 8 januari plaatsvond op de Wilhelminabrug. Twee mannen belaagden daar rond 18.45 uur een gezin na een opmerking over hun fietsgedrag.

Een vader, moeder en hun twee kinderen fietsten zondagavond over de brug vanaf de Worp richting Deventer. Van de andere kant kwamen twee mannen aangefietst. Ze raakten bijna de jongen. De tiener wist de aanrijding te voorkomen door zelf uit te wijken. Daarover maakte het gezin een opmerking. Dat was voor de mannen aanleiding om verhaal te halen.

Brug
Na wat duw- en trekwerk werd er ook geweld gebruikt richting het gezin. Zowel de moeder als dochter werden geslagen en de mannen probeerden de vader over de reling van de brug te duwen. Gelukkig wist de man dit, met hulp van zijn gezin, te voorkomen. Daarna fietsten de mannen weg in de richting van Twello. De gezinsleden hebben lichte verwondingen opgelopen. Ze zijn erg geschrokken van dit incident en krijgen slachtofferhulp aangeboden.

Getuigenoproep
De politie is meteen een onderzoek gestart. Er is een signalement bekend van de twee mannen. Het gaat om twee blanke mannen met een normaal postuur. De ene man is ongeveer 1,70 meter lang. Hij droeg een blauwe muts, blauw jas en een blauwe broek. De tweede man is ongeveer 1,85 a 1,90 meter lang. Hij heeft donkerblond kort haar. Na het incident fietsten ze weg in de richting van Twello. Eén van de fietsen had bruine fietstassen. Was u zondagavond rond 18.45 uur in de buurt van de Wilhelminabrug en heeft u iets gezien? Bel dan 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.