Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 05 april 2017, 16:08

Politie zoekt nog getuigen na dodelijke schietpartij

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 18:38 uur

DEVENTER – In de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 april is een 54-jarige man uit Deventer overleden na een schietincident. De politie heeft een 57-jarige vrouw uit Deventer aangehouden. Voor het onderzoek is het onderzoeksteam nog op zoek naar getuigen.

De man overleed in een woning op het woonwagenkamp aan de Zweedsestraat. Er is meteen een onderzoek gestart. De afgelopen dagen heeft de recherche sporen veiliggesteld in de woning. Daarnaast hebben politiemensen diverse getuigen gehoord. Voor het onderzoek is het van belang dat we precies weten wat er is gebeurd.

Getuigenoproep
Mogelijk zijn er mensen die wel iets hebben gezien of gehoord maar nog niet met de politie hebben gepraat. Die mensen roepen we op om alsnog contact op te nemen. Was u tussen zaterdagavond 23.00 uur en zondagnacht 1.30 uur in de buurt van het woonwagenkamp aan de Zweedsestraat? Hebt u iets verdachts gezien of gehoord? Of hebt u andere informatie? Neem dan contact op via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.