Redactie — 1120 reactie(s) — wo 12 april 2017, 21:00

Woninginbrekers vanuit Ede op weg naar de ‘kapper’

ERMELO – Op de Stationsstraat in Ermelo heeft de politie rond 18.00 uur een auto gecontroleerd met twee ronduit bekende woninginbrekers uit Ede.

Volgens de mannen waren ze vanuit Ede op weg naar de kapper. Op de vraag welke kapper noemt de verdachte een lokaal café.

In de auto van de woninginbrekers uit Ede treft de politie enkele inbrekerswerktuigen aan. De mannen zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau in Harderwijk.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons