Redactie 112 0 reactie(s) ma 29 mei 2017, 17:34

Bewoner Rielerweg mishandeld bij woningoverval

Laatste update: 23 aug 2021 18:34 uur

DEVENTER – De politie is in Deventer op zoek naar getuigen van een overval op een woning aan de Rielerweg op maandag 29 mei.

De overval vond plaats omstreeks 4.45 uur. Volgens de bewoner drongen op dat moment twee onbekende mannen zijn woning binnen door een deur open te breken. De bewoner werd mishandeld waarna hij werd beroofd van verschillende goederen. Vervolgens gingen de mannen er in een auto vandoor. De bewoner raakte niet gewond.

Signalementen
De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien wat kan helpen bij het onderzoek. Van de twee verdachten is een signalement bekend. Mogelijk was er nog een derde persoon betrokken bij de overval, maar daarover heeft de politie nog geen zekerheid. Van deze persoon is geen signalement bekend.

Verdachte 1
Betreft een donkere man van circa 25/30 jaar. Hij heeft een kaal hoofd en geschoren uiterlijk. De man heeft een fors sportief postuur. Hij was in het zwart gekleed.

Verdachte 2
Betref een man met Noord Afrikaans uiterlijk. De man heeft warrig haar een baardje. Hij is ongeveer 1.85m lang en heeft een mollig postuur.

Getuigenoproep
Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek naar de overval. Misschien heeft u de overval gezien of herkend u een signalement? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook een anonieme melding doen via telefoonnummer 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons