Redactie — 1120 reactie(s) — di 22 augustus 2017, 16:02

Vrouw moet in badkamer blijven terwijl inbrekers huis doorzoeken

ROTTERDAM – Een 31-jarige Rotterdamse beleefde maandagochtend bange momenten. Terwijl zij in de badkamer moest blijven, doorzochten twee inbrekers haar woning aan de Huniadijk in Rotterdam-Ijsselmonde. De politie onderzoekt de zaak.

Het slachtoffer stond die ochtend rond 06.00 uur onder de douche, toen ze een hoop herrie hoorde. Ze dacht in eerste instantie dat het de bovenbuurman was, maar toen ze vanachter het douchegordijn de gang inkeek, zag ze twee mannen lopen. De mannen riepen dat ze in de badkamer moest blijven. Dat deed de vrouw. Toen ze niets meer hoorde, vluchtte ze haar woning uit en belde de politie.

Onderzoek
Toegesnelde agenten stelden direct een onderzoek in. De voordeur van de woning bleek geforceerd, maar in huis was niets overhoop gehaald. Een half uur later hield de politie, op basis van zijn signalement, een man aan op de Ijsselmondse Randweg. Hij bleek echter niets met de inbraak te maken hebben. Het onderzoek wordt voortgezet en alle tips zijn welkom. De inbraak vond plaats tussen 06.00 en 06.30 uur. Een van de inbrekers was ongeveer 1.70 meter, had een normaal postuur en een donkere huidskleur. Hij had een trui met een capuchon aan –de capuchon had hij op- en een grijze sjaal voor zijn neus en mond.

Heeft u iets gezien of gehoord van deze inbraak? Of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen? Neem dan contact op via 0900-8844. Via M. kunt u uw informatie ook anoniem doorgeven: 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons