Redactie — 1120 reactie(s) — vr 20 oktober 2017, 0:31

Bewoonster Wenum Wiesel ziet bij thuiskomst man uit raam klimmen

APELDOORN – Aan het eind van de middag kwam een bewoonster bij haar woning na het doen van wat boodschappen. Toen zij haar woning in keek zag zij een persoon uit een raam van de woning klimmen en hoorde ze vanaf de bovenverdieping ook gestommel. Hierop heeft zij met haar buurman de politie gealarmeerd.

Door samen te zoeken met burgers doormiddel van burgernet en oplettende agenten werd zeker 1 van de verdachten enkele minuten later aangehouden.

Omdat er sprake zou zijn van nog een verdachte heeft de politie nog op verschillende wijze uitgekeken naar deze verdachte. Hierbij werd ook een speurhond ingezet. Helaas nog zonder resultaat.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons