Redactie 112 0 reactie(s) za 29 september 2018, 3:32

Voertuig vliegt van dijk af de sloot in langs A20 Vlaardingen

Laatst bijgewerkt: maandag 18:08 uur

VLAARDINGEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag 29 september is een auto te water geraakt nadat deze in de slip was geraakt op de afrit Vlaardingen van de rijksweg A20 (richting Hoek van Holland).

Het slachtoffer is zeer waarschijnlijk uit de auto geslingerd en kwam op de afrit tegen het asfalt aan. Hier kreeg het slachtoffer medische zorg van ambulancepersoneel en personeel van het Mobiel Medisch Team. Een brandweerman van de kazerne Schiedam is in zijn blusbroek het water ingegaan om te controleren of er nog andere slachtoffers aanwezig waren in het voertuig. Dit bleek niet het geval.

Het slachtoffer is, onder politiebegeleiding, naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger heeft de auto uit het water gehaald. De afrit was gedurende de hulpverlening afgesloten.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.