Redactie 112 0 reactie(s) za 13 oktober 2018, 17:16

Arrestant gewond na brandstichting in cel

Laatste update: 23 aug 2021 18:07 uur

DEVENTER – Een 18-jarige arrestant is afgelopen nacht gewond geraakt toen hij in een cel van het politiebureau brand heeft gesticht. De man is met brandwonden naar het ziekenhuis vervoerd. De rijksrecherche onderzoekt wat er is gebeurd en hoe de man de brand kon stichten.

De man uit Deventer was vrijdagavond rond 22.00 uur aangehouden voor baldadigheid, openbare dronkenschap en het niet willen laten zien van identiteitspapieren.

Rond 4.00 uur ontdekten twee arrestantenbewaarders rook in de cel van de arrestant, waarop zij hem direct uit zijn cel hebben gehaald en noodzakelijke medische zorg hebben verleend. De brand werd snel gedoofd en tegelijkertijd werd een ambulance opgeroepen en kon de arrestant op eigen kracht met het ambulancepersoneel mee naar het ziekenhuis.

Rijksrecherche
Het onderzoek naar dit incident wordt uitgevoerd door de Rijksrecherche, onder leiding van een officier van justitie. Onderzocht zal worden hoe de brand is ontstaan en hoe het kon dat deze arrestant brand kon stichten in de cel.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons