Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) di 30 oktober 2018, 15:44

Politie zoekt getuigen van poging overval op snackbar in Deventer

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 18:06 uur

DEVENTER – Op zondagavond om ongeveer 20:20 uur probeerde een onbekende jonge man een snackbar aan de Sallandstraat te overvallen. De man kwam de zaak binnen en riep dat hij geld wilde onder dreiging van een mes.

Een medewerker van de snackbar wist de overvaller zonder buit uit de zaak te jagen. De man ging er vandoor via de Tweede Weerdsweg in de richting van de Noorderstraat.

Signalement
De overvaller is een man tussen de 18 en 26 jaar oud. Hij is ongeveer 1.60 meter lang. Hij was gekleed in een donkere leren jas met capuchon en gewatteerde stukken op de schouders en een blauwe spijkerbroek en droeg een bivakmuts op zijn hoofd. De overvaller liep slungelig en had een slank postuur. Ook viel zijn jonge stemgeluid op bij de medewerker.

Heeft u iets gezien of beschikt u over camerabeelden?

De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen die rondom het genoemde tijdstip mogelijk iets hebben gezien. De politie is ook op zoek naar camerabeelden. Heeft u iets gezien of heeft u camerabeelden waar mogelijk de overvaller op staat? Neemt u dan contact op met de politie. U kunt ook bellen met telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.