Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 27 januari 2021, 19:46

Brandweer rukt voor 3e keer uit vanwege benzine lucht in Loenen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:26 uur

LOENEN – Woensdag is de brandweer voor de derde keer uitgerukt voor een benzinelucht in Loenen, deze keer naar de Kieveen. De geur was na twee eerdere inzetten nog niet verdwenen en daarom werd de brandweer voor de 3e keer gebeld.

De brandweer heeft de riolering nu voor de tweede keer goed doorgespoeld. Daarna is de brandweer nog enkele uren bezig geweest op het MOB complex. Dat is het oefencentrum van de brandweer. Om de brandweermannen van eten te voorzien kwam logistiek ter plaatse.

De eerste melding was gisteravond om 19:00 uur. Bewoners roken in meerdere woningen een sterke benzinelucht waarop de brandweer werd gebeld. Deze kwam ter plaatse waarna bleek dat de geur hoogstwaarschijnlijk uit de riolering afkomstig was. De brandweer heeft toen de riolering flink doorgespoeld met de hoop dat de geur daarmee weg was. Na ruim 2 uur konden zij retour naar de post.

Een paar uur later, kort na middernacht moest de brandweer voor de tweede keer uitrukken. Deze keer naar de Kieveen in Loenen, een paar honderd meter verderop. De geur bleek niet verdwenen en de bewoners belden daarom de brandweer nog een keer. De brandweer is ruim 3 uur bezig geweest waarna zij weer terug keerde naar de post.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.