Logo 112inBeeld

Redactie brand 0 reactie(s) di 19 september 2023, 16:08

Pan met vet vat vlam in keuken van appartement in Wageningen

WAGENINGEN – Op de Schaepmanstraat in Wageningen heeft vanmiddag een pan met vet vlam gevat. De vlammen sloegen tegen het plafond in de keuken.

De bewoonster was vlees aan het bereiden. Nadat het begon te branden heeft ze direct een handdoek over de pan gelegd en er water overheen gegooid. Vervolgens heeft ze de brandweer gebeld.

De keuken liep forse schade op, dit wordt vandaag nog gereinigd zodat de bewoners weer naar binnen kunnen. De opzichters van de woningstichting kwamen ook ter plaatse.

Omdat de bewoners waaronder twee kinderen zich nog steeds in de woning bevonden, maar werd er een ambulance gevraagd om ter plaatse te komen. De kans was groot dat er teveel rook was ingeademd, dit bleek na onderzoek mee te vallen.

Locatie

112 Melding

14:31:11 19-09-23 P 2 BON-03 BR nacontrole Schaepmanstraat Wageningen 079043 Blusgroep 1 spoed Wageningen Brandweer Wageningen GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.