Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) do 17 september 2020, 19:08

Parachutist gewond bij harde landing in Terwolde [video]

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:31 uur

TERWOLDE – Een parachutist is donderdagmiddag gewond geraakt bij zijn landing. Het ongeluk gebeurde aan de Lochemsestraat in Terwolde.

De man uit Tilburg belandde in een weiland tussen de koeien. Volgens politie ter plaatse zag een boer het gebeuren en die waarschuwde rond 17.40 uur de hulpdiensten. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Apeldoorn. Hij is aanspreekbaar.

Volgens de politie heeft de man een twist gemaakt in de lucht, waarna hij een reserveparachute heeft geopend. Bij de landing kwam hij vervolgens hard ten val.

Begin deze maand raakten ook al twee parachutisten gewond bij een mislukte sprong. Net als de Tilburger waren ze opgestegen vanaf vliegveld Teuge.

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.