Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 11 juni 2021, 15:19

Parachutist in Teuge ernstig gewond na harde landing

Laatst bijgewerkt: maandag 17:21 uur

TEUGE – Een parachutist is vrijdagochtend ernstig gewond geraakt na een harde landing in een weiland langs de Zandenallee in Teuge.

Hulpdiensten rukten rond 10.30 uur groots uit. Meerdere ambulances, een traumahelikopter en politiewagens werden richting de ongevalslocatie gestuurd. Bij aankomst bleek er een parachutist verkeerd terecht te zijn gekomen. Hij kwam ten val naast een camping, in een weiland.

Het ambulancepersoneel ontfermden zich over het slachtoffer in afwachting van de traumahelikopter. Deze landde in een naastgelegen weiland, vol met koeien. De koeien schrokken zich een hoedje en gingen zo snel mogelijk naar elkaar en naar de andere kant van het weiland.

Het MMT personeel van de traumahelikopter heeft het slachtoffer onderzocht waarna werd besloten dat het slachtoffer per ambulance met spoed naar het ziekenhuis werd overgebracht.

De inzet van de hulpdiensten trok aardig wat bekijks van fietsers die langs het incident fietste en van campinggasten.

Het slachtoffer zou volgens getuigen, naar beneden zijn gevallen en bij de landing zou die tegen een houten dikke balk van een hekwerk terecht zijn gekomen. Het slachtoffer heeft vermoedelijk meerdere botbreuken opgelopen.

Na ongeveer een uur vertrokken de meeste hulpdiensten weer, behalve de politie. Deze gaan verder onderzoek doen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.