Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) za 26 juni 2021, 15:42

Parachutist in Teuge licht gewond bij landing in boom

Laatst bijgewerkt: maandag 17:20 uur

TEUGE – De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag groots uitgerukt naar de Zandenallee in Teuge nadat er een melding binnen kwam van een parachutist in een boom.

De parachutist landde vlak bij het vliegveld in een boom. De hulpdiensten rukten groots uit, drie brandweerwagens, politie en een ambulance kwamen ter plaatse om hulp te verlenen aan de parachutist, die de opleiding van defensie doet en in het eerste jaar zit.

De parachutist raakte bij de landing licht gewond aan zijn been. Hiervoor is hij ter plaatse onderzocht en behandeld door het ambulance personeel maar hij hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

Het is niet de eerste keer dat een parachutist is een boom belandt. Zo’n 1.5 week geleden landde er ook al een parachutist in een boom zo’n kilometer verderop. De parachutist is door een busje opgehaald en naar het paracentrum gebracht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.