Logo 112inBeeld

Redactie overig 0 reactie(s) wo 15 maart 2023, 21:39

Parachutist springt van windmolen in Zeewolde en raakt zwaargewond

ZEEWOLDE – Een merkwaardig ongeluk in het buitengebied van Zeewolde woensdagavond. Een man met een parachute is vanaf een windmolen gesprongen, dit liep echter compleet fout. De man kwam hard op de grond terecht en raakte gewond.

De hulpdiensten rukten even na 20.00 uur massaal uit. Naast de meerdere ambulances en brandweerwagens kwam werd er ook een traumahelikopter ter plaatse. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er een man met een parachute vanaf een windmolen te zijn gesprongen. Deze actie liep echter fout af. De man raakte bij deze actie zwaargewond. Vanwege de ernst van het letsel van het slachtoffer landde een traumahelikopter naast de plek van het ongeluk. De man is nadat hij was gestabiliseerd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft het gebied rondom de plek van het ongeluk afgezet en gaat onderzoek doen. Een agent ter plekke kan er momenteel in verband het onderzoek niet veel zeggen.

112 Melding

20:00:53 15-03-23 A1 13991 Gruttoweg 3897 Zeewolde 24093 regio 25 Traumaheli LifeLiner 1 - MMT Ambulance Amsterdam Amstelland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.