Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 16 mei 2021, 4:04

Persfotografen verrichten burgerarrest voor diefstal bij Gamma in Amersfoort

Laatst bijgewerkt: maandag 17:22 uur

AMERSFOORT – In de nacht van zaterdag op zondag 16 mei hebben twee personen meerdere pogingen gedaan om potgrond te stelen van de parkeerplaats van de Gamma aan de Amsterdamseweg in Amersfoort.

Rond 0.10 uur zagen de persfotografen hoe twee personen op de fiets met zakken potgrond van het terrein van de Gamma kwamen. Na het bekijken van het terrein zagen de persfotografen pallets met potgrond staan waarbij een pallet opengescheurd was. Ze schakelden meteen de politie in. Na een zoektocht vond de politie twee zakken potgrond die waren gedumpt op een hondenuitlaat veld aan de Berkelstraat. De personen werden daarna niet meer aangetroffen.

Rond 1.15 uur stonden de persfotografen op een afstand en zagen ze hoe de twee personen weer een poging deden om zakken potgrond te stelen. De fotografen schakelden meteen de politie in en gingen achter een fietsende dief aan. Op de Schans besloten de fotografen om een burgerarrest uit te voeren. Nadat de burgerarrest was geslaagd heeft de politie de aanhouding overgenomen en hebben ze de jonge man overbracht naar het politiebureau. Of de tweede persoon nog was aangehouden, is niet bekend.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.