Logo 112inBeeld

Personenauto botst achterop bestelbus, veel schade maar geen gewonden
Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 13 juli 2022, 19:53

Personenauto botst achterop bestelbus, veel schade maar geen gewonden

BEEKBERGEN – Op de kruising Arnhemseweg met de Stoppelbergweg in Beekbergen heeft er een aanrijding plaatsgevonden. Een personenauto is achterop een rode bestelbus gebotst.

De bestuurder van de rode bestelbus wilde links afslaan de Stoppelbergweg in vanaf de Arnhemseweg. De bestuurder van de personenauto zag dit te laat en botste vol achterop het bestelbusje. De bestuurder van het bestelbusje had last van zijn nek en is nagekeken door het ambulancepersoneel. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van het bestelbusje gaf aan, over 200 meter thuis te wezen.

De bestuurder van de witte personenauto is ook door het ambulancepersoneel nagekeken. De bestuurder hoefde ook na onderzoek en behandeling ter plekke niet mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft van beide partijen een verklaring opgenomen.

Beide voertuigen raakten fors beschadigd. De witte personenauto is door een berger afgesleept. Het verkeer ondervond door het ongeval en door de bergingswerkzaamheden enige verkeershinder. Het verkeer werd namelijk om en om langs het ongeval geleid door de agenten.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.