Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) di 06 april 2021, 16:23

Personenauto klapt achterop vrachtwagen op de A1 bij Radio Kootwijk

Laatst bijgewerkt: maandag 17:23 uur

RADIO KOOTWIJK – Op de A1 tussen Barneveld en Apeldoorn heeft ter hoogte van Radio Kootwijk een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto. Hierbij raakte een inzittende van de auto gewond.

Het ongeval gebeurde rond 12.45 uur. Door nog onbekende oorzaak is een automobilist achterop een vrachtwagen gebotst. Hulpdiensten waaronder twee ambulances kwamen ter plaatse. In de auto zaten een man en een vrouw. Zowel de man als de vrouw werden onderzocht in de ter plaatse gekomen ambulances. De man bleek bij het ongeval niet gewond te zijn geraakt. De vrouw werd voor verdere behandelding en controle overgebracht naar het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn.

Vanwege het ongeval werd de rechterrijstrook afgesloten. Zowel de auto als vrachtwagen liepen forse schade op. De auto moest door een berger worden afgesleept. De vrachtwagen werd onder begeleiding van een berger en een weginspecteur van Rijkswaterstaat van de snelweg begeleid.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.