Redactie 112 0 reactie(s) zo 16 augustus 2020, 6:01

Personenauto op de A1 bij Voorthuizen botst achterop bestelbus

Laatste update: 23 aug 2021 17:33 uur

VOORTHUIZEN – Op de A1 bij Voorthuizen is in de nacht van zaterdag op zondag een ernstig ongeval gebeurd. Twee voertuigen botste hard op elkaar.

Het ongeval gebeurde omstreeks 00:45 uur op de rijbaan vanuit Apeldoorn richting Amersfoort, vlak voor de afrit Voorthuizen. Door onbekende oorzaak raakte de bestuurster van een personenauto de macht over het stuur kwijt en botste hard achterop een bestelbus, waarin dieren vervoerd werden.

In de personenauto zaten twee vrouwen welke op eigen kracht uit het voertuig wisten te komen, maar wel behoorlijk gewond raakte. Twee ambulances kwamen terplekke om de betrokkenen te helpen en naar het ziekenhuis te vervoeren.

Beide voertuigen raakte zwaar beschadigd. Het busje met dieren kon nog doorrijden naar de eerste afrit, maar is daarna door een berger afgesleept. Vanwege het ongeval was de A1 bij Voorthuizen meer dan een half uur afgesloten voor het verkeer.

Een aantal weken geleden gebeurde op exact dezelfde locatie ook al een ernstig ongeval. Ook toen botste een voertuig hard op zijn voorligger.

Deel dit artikel

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons