Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 10 februari 2021, 22:02

Personenauto schuift onder trailer van vrachtwagen; bestuurster komt met de schrik vrij

Laatst bijgewerkt: maandag 17:25 uur

APELDOORN – Op de A1 van Apeldoorn richting Deventer heeft woensdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto. Hierbij raakte wonder boven wonder niemand gewond. De schade is enorm.

Het ongeval vond iets voor 21.00 uur plaats. De bestuurster van de auto gaf aan dat zij de afremmende vrachtwagen te laat op merkte met een harde botsing tot gevolg. De vrouw belandde met de voorkant van de auto onder de trailer van de vrachtwagen. De voorkant van de auto is volledig verwoest.

De vrouw werd in een toegesnelde ambulance onderzocht en behandeld maar kwam wonder boven wonder met de schrik vrij.

De auto en trailer liepen beiden forse schade op. De auto werd door een berger afgesleept. De trailer moest naar een bergingsdepot worden gebracht waar wordt gekeken hoe verder. Vanwege het ongeval werden 2 van de 3 rijstroken ruim een uur afgesloten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.