Logo 112inBeeld

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 21 september 2023, 17:48

Pickup truck in Veenendaal glijdt uit de bocht en ramt personenauto

VEENENDAAL – Op donderdagmiddag rond 16:30 uur is een pickup truck uit de bocht gegleden op de Weverij in Veenendaal en in botsing gekomen met een personenauto.

De Dodge Ram, die als een blikopener leek te fungeren, heeft gelukkig geen verwondingen veroorzaakt bij de bestuurders. Omstanders schoten direct te hulp en hebben het verkeer omgeleid.

De oorzaak van dit incident was een combinatie van mogelijk de snelheid en het natte wegdek. waar deze beruchte bocht om bekend staat.

Hoewel het officieel een bocht met een snelheidsbeperking van 30 km/u is, lijken mensen vaak met 60 km/u door de bocht te gaan. De gemeente is op de hoogte van dit probleem en is momenteel bezig met een plan van aanpak om deze weg aan te pakken.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.