Redactie 112 0 reactie(s) zo 23 juni 2019, 19:20

Politie houdt verdachte aan bij heidebrand in Hoog Soeren

Laatste update: 1 jaar geleden

HOOG SOEREN – De politie heeft zondag aan het einde van de middag, een vrouw aangehouden voor mogelijk betrokkenheid bij brandstichting van een heidebrand aan de Alverschotenseweg in Hoog Soeren.

De brandweer werd iets na 17.15 uur gealarmeerd en rukte met meerdere voertuigen uit. Dit omdat de natuur door de warmte zo droog is geworden dat de kans sneller bestaat dat de brand zich snel uitbreidt. Bij aankomst van de brandweer bleek het om een beginnende heidebrand te gaan. De brandweer had het vuur snel onder controle waardoor de schade is beperkt.

Een getuige meldde zich bij de politie dat hij een filmpje had waarop te zien was dat een mevrouw takken op het vuur aan het gooien was. De mevrouw is door de politie overgebracht naar het politiebureau in Apeldoorn. De politie onderzoekt de brand. De technische recherche komt ter plaatse voor onderzoek. De politie vermoed dat er sprake is van brandstichting.

Na ongeveer een half uur konden de meeste brandweer eenheden retour.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.