Logo 112inBeeld

Redactie overig 0 reactie(s) wo 02 november 2022, 15:57

Politie rukt groots uit voor drugslab in Beekbergen; blijkt oefening van de brandweer

BEEKBERGEN – De politie kreeg vanochtend een melding dat er een groot drugslab was aangetroffen bij een woning aan de Stoppelbergweg in Beekbergen. Agenten met kogelwerende vesten kwamen ter plaatse en schakelde de brandweer in.

Rond 09.10 uur kwam de melding binnen. De politie die in grote getallen was uitgerukt, zeker zeven wagens en een tiental agenten gingen het terrein op. Ze troffen inderdaad een soort drugslab aan en schakelde de brandweer in. Deze konden echter snel vertellen dat het ging om een oefening. Hierop hingen de agenten de zware vesten af en gingen de meeste wagens retour.

De politie heeft alles vastgelegd. Toen de politiewagens vertrokken kwam ook de LFO ter plaatse. Zij zijn gespecialiseerd in het ontmantelen van drugslabs.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.