Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 07 mei 2023, 21:18

Politie zoekt doorrijder na ongeval op kruising in Barneveld

BARNEVELD – De politie heeft zondagavond kort na 20.00 uur met meerdere eenheden in Kootwijkerbroek gezocht naar de bestuurder van een personenauto die na een aanrijding is doorgereden.

Een echtpaar werd op de kruising Van Zuijlen van Nieveltlaan met de Drostendijk in Barneveld aangereden waarna de tegenpartij ervandoor reed richting Kootwijkerbroek.

In Kootwijkerbroek is ondermeer op de Veluweweg rond de Kerkweg gezocht naar de doorrijder die uiteindelijk niet werd aangetroffen.

De politie heeft, naar aanleiding van getuigen van de aanrijding, een indicatie naar wie ze op zoek zijn. Op basis van die informatie kon een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats later op de avond alsnog worden aangehouden. Hij had te veel gedronken en is meegenomen naar het bureau.

Het echtpaar in de auto raakte niet gewond. De auto liep wel schade op door de aanrijding.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

19:59:47 07-05-23 Aanrijding letsel Karwei Bouwmarkt Van Zuijlen van Nieveltlaan Barneveld Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.