Redactie 112 0 reactie(s) za 08 augustus 2020, 20:35

Politie zoekt twee scooterrijders na ernstig ongeval met wielrenster in Renswoude

Laatste update: 1 jaar geleden

RENSWOUDE – In de avond van zaterdag 8 augustus raakte een wielrenster zwaar gewond bij een ongeluk aan de Utrechtseweg. Er zijn aanwijzingen dat er andere mensen betrokken waren bij de val van de fietsster, die mogelijk opzettelijk hebben gehandeld. De politie is dringend op zoek naar mensen die meer weten over de gebeurtenissen die tot het ongeluk hebben geleid.

Op de warme zaterdagavond fietsten een vrouw met een man over de Utrechtseweg in Renswoude. Rond 19.45 uur ontstond er een ongeluk waarbij de 41-jarige vrouw viel en gewond raakte. Zij is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en verkeert nog steeds in levensgevaar.

Na het ongeluk zijn er meerdere getuigen geweest die bij het slachtoffer in de buurt zijn gebleven. Er zijn ook getuigen die rondom het ongeluk in de buurt waren, maar die de politie nog niet heeft kunnen spreken. Mogelijk zijn zij betrokken geweest bij het veroorzaken van de val, of hebben zij gezien wat er aan vooraf is gegaan. Het gaat onder andere om vier mensen die op twee scooters reden. Iedereen die meer informatie heeft over de gebeurtenissen van zaterdagavond wordt met klem verzocht zich te melden bij de politie.

Heeft u meer informatie?
Bent u getuige geweest van het ongeluk, of weet u wie hierbij betrokken is geweest? Neem dan contact op via 0900-8844. U kunt uw melding ook anoniem doen via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons