Logo 112inBeeld

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 17 februari 2023, 17:12

Politiewagen in Apeldoorn botst tijdens spoedrit op tegenligger

APELDOORN – Een politiewagen is vanmiddag in Apeldoorn hard in botsing gekomen met een personenauto. De agent was met spoed onderweg naar een 112melding.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 13:40 uur op het kruispunt van de Ravenweg met de Oude Beekbergerweg in Apeldoorn. De politie-auto kwam op het kruispunt hard in botsing met een andere auto. Beide voertuigen raakten door de klap zwaar beschadigd.

De agent was met zijn diensthond onderweg naar een melding van een verdachte situatie aan de 1e Wormenseweg, slechts een paar honderd meter verderop. Mogelijk zou het hier gaan om een inbraak. Volgens de politie moest de agent, die reed met zwaailichten en sirene, uitwijken vanwege een onverwachte manoeuvre van een andere weggebruiker. Daarop botste de agent hard op een tegemoetkomende auto.

Ondanks de harde klap raakte niemand gewond. Wel was er veel schade. De vrouwelijke bestuurder van de auto is onderzocht door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Ook de agent en zijn diensthond hielden geen verwondingen aan het ongeluk over. Hij is opgehaald door zijn collega’s.

Op de 1e Wormesseweg is nog gezocht naar de persoon van de verdachte situatie. Er is echter niemand aangetroffen.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


Video

Locatie

112 Melding

13:42:00 17-02-23 Aanrijding letsel Oude Beekbergerweg Apeldoorn Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.