Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) za 06 maart 2021, 22:15

Poolse automobilist onder invloed van drugs scheurt met 180 km/u over de A50

Laatst bijgewerkt: maandag 17:24 uur

HATTEM – Vrijdagavond werd een Poolse automobilist tijdens verkeerstoezicht met de videoauto gemeten met 180 km/u waar 120 was toegestaan. Via de A50 bij Hattem de A28 op richting Zwolle haalde hij snelheden tot 170 waar 80 was toegestaan. Bij de staande houding kregen de agenten het vermoeden van drugsgebruik vanwege uiterlijke kenmerken. Hij erkende de afgelopen 24 uur dit ook gebruikt te hebben. Er werd op het politiebureau te Zwolle een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs werd ingevorderd en met behulp van een tolk werd de verdachte gehoord.

Na bekend worden van bloedonderzoek zullen de pv’s opgestuurd worden naar de verkeersofficier.

Eerder op de vrijdag werd het rijbewijs van een automobilist ingevorderd. Deze werd gemeten met 131 km/u toen hij over klachtlocatie De Stouwe te Dalfsen reed waar 60 is toegestaan.

Tot slot, de laatste tijd komen er geregeld klachten binnen over hoge snelheden die behaald worden bij de wegwerkzaamheden op de N377 en op de N340. Daarom gaat de politie de komende tijd zowel opvallend als onopvallend op snelheid controleren.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.