Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) ma 21 juni 2021, 17:33

Ravage en gewonden na kop-staartbotsing in Beekbergen [video]

Laatst bijgewerkt: maandag 17:20 uur

BEEKBERGEN – Op de Beekbergerweg tussen Beekbergen en Loenen heeft maandagochtend een aanrijding kop-staart botsing plaatsgevonden tussen een personenauto en een pakket bezorgbus. Hierbij vielen twee gewonden.

Het ongeval gebeurde rond 09.45 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de gewonden. De twee inzittenden van de personenauto, een man en een vrouw, raakten gewond. Twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse om de slachtoffers te behandelen aan hun verwondingen. Nadat beiden enige tijd in de ambulance zijn onderzocht en behandeld werd besloten om ze toch verder laten te onderzoeken en behandelen in het ziekenhuis.

De ravage is enorm. Volgens een van de betrokkenen stond de Renault stil om af te slaan de Hoge Bergweg op maar zag de bestuurder van de bestelbus dit te laat met een flinke botsing als gevolg. De Renault is na de botsing gaan tollen en tegen een verkeersbord langs het fietspad gebotst. De bestelbus is na de botsing van de weg geraakt, heeft een paar palen van een fietsenstalling geraakt, heeft twee fietsen geraakt en is vervolgens in een bushokje tot stilstand gekomen. Twee palen van het bushokje belandde in het naastgelegen bosperceel.

De politie heeft van de bestuurder van de bestelbus een blaastest afgenomen. Hij bleek in ieder geval niet onder invloed.

Vanwege het ongeval was een deel van de Beekbergerweg afgesloten, dit leidt tot een behoorlijke verkeersopstopping. Het verkeer werd om en om langs het ongeval geleid. Beide voertuigen zullen als total loss worden beschouwd en moeten worden afgesleept.

De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.