Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) za 27 februari 2021, 16:03

Ravage na aanrijding op de Zelderseweg ter hoogte van McDonald’s

Laatst bijgewerkt: maandag 17:25 uur

TERSCHUUR – Op de afrit A1 naar de A30 / N301 zijn zaterdagmiddag meerdere voertuigen zwaar beschadigd geraakt bij een ongeval.

Volgens getuigen is de zwarte Audi die afsloeg naar de oprit A1 uit de bocht gevlogen en over de vluchtheuvel heen geschoten. De auto miste op een haar na het waarschuwingsbord voor de scherpe bocht, om vervolgens op de blauwe Ford te klappen die voor het verkeerslicht op de tegenovergestelde richting stond te wachten. Door de klap schoof de auto een complete rijstrook op en klapte daardoor tegen de grijze auto, welke hierdoor ook zwaar beschadigd raakte.

Meerdere betrokkenen zijn onderzocht in de ambulance, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Alle drie de auto’s zijn door de berger afgevoerd. De rijstrook van de A1 naar de A30 was meer dan een uur afgesloten voor het verkeer. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.