Logo 112inBeeld

Redactie overig 0 reactie(s) do 14 april 2022, 17:04

Rechercheteam is op zoek naar beeldmateriaal van dashcams tussen Zwolle en Deventer

Laatst bijgewerkt: donderdag 17:05 uur
REGIO – Het team grootschalige opsporing dat de dodelijke schietpartij bij de McDonald’s in Zwolle van woensdag 30 maart jl. onderzoekt is op zoek naar beeldmateriaal en vraagt weggebruikers op de dag van het incident op twee trajecten om hulp.

Eerder is bericht dat verdachte zich enkele uren na het schietincident heeft gemeld op een politiebureau in Deventer. De politie is op zoek naar informatie over de periode tussen het schietincident en het moment waarop verdachte zich heeft gemeld.

Dashcam / beeldmateriaal Zwolle – Deventer
De vraag is of er mensen in het bezit zijn van een dashcam en hebben gereden op woensdag 30 maart tussen 18:00 uur en 23:00 uur op de hierna te noemen route(s) tussen Mc Donalds Zwolle-Noord en het politiebureau aan de Storminkstraat in Deventer.

2 routes zijn daarbij te volgen:

Zwolle – Windesheim – WijheOlst – Deventer (N337)
Zwolle – HeinoRaalte – Deventer (N35 – N348)

Hebt u daar op één van deze routes tussen de aangegeven tijdstippen gereden en bent u in het bezit van een dashcam / beeldmateriaal? Dan komt het rechercheteam graag met u in contact. Meldt u dan bij de politie op 0900-8844

Het team is ook per email bereikbaar op: [email protected]

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.