Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 augustus 2021, 15:59

Rook van schuurbrand in Brummen tot in verre omtrek te zien

Laatst bijgewerkt: maandag 17:19 uur

BRUMMEN – Woensdagmiddag is er een grote brand uitgebroken in een schuur in Brummen. De rook die daarbij vrijkomt, is in de wijde omtrek te zien. Er zijn geen gewonden, meldt de brandweer.

De grote uitslaande brand woedt aan de L.R. Beijenlaan. De vlammen slaan metershoog uit de schuur. Die zou 10 X 25 meter zijn en werd volgens de brandweer gebruikt als opslag en plek om te klussen. Er staan twee auto’s in de schuur.

De brandweer is met drie blusvoertuigen uitgerukt. Ook komt er materieel voor de waterwinning ter plaatse. In de schuur stonden geen dieren. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.

Update

De schuur is fors beschadigd. Het woonhuis er naast is gelukkig bespaard. Daarnaast heeft de brandweer één van de twee auto’s uit de schuur kunnen redden.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.