Logo 112inBeeld

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 26 september 2023, 15:33

Schade maar geen gewonden bij aanrijding in het buitengebied van Coevorden

COEVORDEN – Op de kruising Veldweg / Veenschapsweg in het buitengebied van Coevorden (Steenwijksmoer) vond rond 12.15 uur dinsdagmiddag een ongeval plaats. Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen, onder andere brandweer van Coevorden en De Krim.

Op de kruising zijn twee auto’s in botsing gekomen waarbij één auto met de neus in een bermsloot tot stilstand kwam. Wat zich precies heeft afgespeeld is nog niet duidelijk.

Na controle in de ambulance konden de inzittenden hun weg vervolgen met wat spierpijn hier en daar. Het Waterschap kwam ter plaatse voor controle op vloeistoffen die in het water zouden zijn terecht gekomen.

De betreffende weg staat algemeen bekend om zijn ongevallen. Een bergingsbedrijf zal de beide voertuigen gaan wegslepen.

Locatie

112 Melding

12:12:27 26-09-23 P 1 BNN-02 Ongeval wegvervoer Veenschapsweg Coevorden 038693 042332 038831 Blusgroep A Brandweer Coevorden Drenthe

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.