Redactie 112 0 reactie(s) di 10 augustus 2021, 16:56

Schietpartij op de Diergaardesingel in Rotterdam, politie zoekt schutter

Laatst bijgewerkt: maandag 17:19 uur

ROTTERDAM – Dinsdagmiddag rond 16.30 uur kreeg de politie melding van een schietincident aan de Diergaardesingel in Rotterdam. Er zijn geen gewonden gevallen. Hierbij zou een woning zijn geraakt. De politie doet onderzoek naar het incident en is hard op zoek naar de mogelijke schutter.

De mogelijke schutter zou een man zijn van ongeveer 1.75 meter lang met een donker getinte huidskleur. Op het moment van het incident droeg hij zwarte kleding en een zwarte pet.

Is u dinsdagmiddag op of in de buurt van de Diergaardesingel iets opgevallen, heeft u meer informatie of camerabeelden? Laat het de politie weten!

Tipgeldregeling
Als reactie op de vele schietpartijen in de openbare ruimte en om te voorkomen dat er slachtoffers vallen, heeft de hoofdofficier van justitie in Rotterdam eerder al een beloning uitgeloofd voor tips die leiden tot het vinden van vuurwapens.

Wie weet heeft van het bezit van een vuurwapen kan hierover vertrouwelijk tippen bij het Team Criminele Inlichtingen (TCI) van de politie. Door informatie te delen bij het speciale team, dat getraind is in het vertrouwelijk inwinnen van informatie en het afschermen van informanten, worden tipgevers met maximaal €750,00 beloond, afhankelijk van het soort wapen dat aangetroffen wordt.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.