Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 oktober 2019, 17:46

Scooterrijder botst achterop stilstaande auto in Nieuwleusen

Laatste update: 1 jaar geleden

NIEUWLEUSEN – Aan het einde van de middag van woensdag 16 oktober heeft een verkeersongeval plaatsgevonden in Nieuwleusen. De aanrijding vond kort na half vijf plaats op de Burgemeester Backxlaan in Nieuwleusen, ter hoogte van het Esso tankstation.

Een brommer met twee opzittenden botste daar achterop een stilstaande auto. De bestuurder van deze auto stond op de rijbaan richting het zuiden stil om af te slaan naar het tankstation, en daar te gaan tanken. Terwijl hij stond te wachten op het tegemoetkomende verkeer zag hij de tweewieler in zijn spiegel verschijnen, alvorens op zijn Mercedes-Benz te botsen. Eén van de opzittenden van de brommer raakte gewond, en is per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle vervoerd. De andere opzittende raakte niet zodanig gewond. De betrokken brommer raakte fors beschadigd, en werd uit eindelijk veilig gestald nabij het tankstation. De betrokken personenauto bleef nagenoeg onbeschadigd. Na te hebben getankt kon de bestuurder zijn weg vervolgen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.