Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 15 mei 2023, 10:16

Scooterrijder gewond bij botsing met fietsster; medisch personeel van Defensie verleent eerste hulp

Laatst bijgewerkt: maandag 14:26 uur
WAGENINGEN – Bij een aanrijding op de Bornsesteeg in Wageningen is maandagmorgen een scooterrijder gewond geraakt nadat hij in  botsing was gekomen met een fietsster. Het ongeval gebeurde omstreeks 08:35 uur ter hoogte van de Droevendaalsesteeg.

Medisch personeel in opleiding in een toevallig voorbij rijdende legertruck hebben eerste hulp verleend. Alleen de scooterrijder raakte gewond, de fietsster mankeerde niets. Het slachtoffer is met onbekend letsel in de ambulance nagekeken en vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis.

De fietsster stak haar hand uit om af te slaan, maar de scooterrijder zag dit te gaat en ging vol in de remmen. Hierdoor kwam hij ten val.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

08:39:08 15-05-23 Aanrijding letsel Bornsesteeg Droevendaalsesteeg Wageningen Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.