Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 26 mei 2023, 17:41

Scooterrijder laat fietsster gewond achter na botsing op fietspad in Apeldoorn

APELDOORN – Een fietsster is vrijdagmiddag gewond achtergelaten na een ongeluk op het fietspad de Olieslagershorst in Apeldoorn. De fietsster raakte dusdanig gewond dat zij per ambulance naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

Het ongeluk gebeurde even voor half vier op het fietspad tussen de Glazeniershorst en de Schrijnwerkershorst. Een fietsster kwam in botsing met een scooterrijder waarna de scooterrijder in plaats van stopte door reed. De fietsster liet hij gewond achter. De toegesnelde hulpdiensten ontfermden zich over de vrouw waarna zij per ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is op zoek naar de scooterrijder en hoopt dat diegene zich zelf meldt. Ook hoopt de politie dat mensen die iets gezien of camerabeelden in de buurt hebben hangen, zich melden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.