Logo 112inBeeld

Scooterrijder overleden na aanrijding met auto op de Laan van Orden in Apeldoorn
Redactie ongeval 0 reactie(s) za 13 augustus 2022, 0:53

Scooterrijder overleden na aanrijding met auto op de Laan van Orden in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: zaterdag 16:04 uur
APELDOORN – Bij een ernstige aanrijding in Apeldoorn is de bestuurder van een scooter overleden. Het gaat om een 18-jarige man, dat heeft de politie aan het begin van de nacht bevestigd.

De man kwam eerder op de avond, rond 21.45 uur, frontaal in botsing met een automobiliste. Het ging mis op de Laan van Orden, in het westen van Apeldoorn. De scooterrijder kwam vanaf de kant van het winkelcentrum en reed richting de Prins Willem Alexanderlaan. Pal voor een woon- en zorgcentrum vond de botsing plaats. Wat de oorzaak van het ongeluk was, is nog niet duidelijk. De politie onderzoekt dit. Vanwege het onderzoek is de Laan van Orden enkele uren afgesloten geweest voor verkeer.

Meerdere politieauto’s en twee ambulances kwamen op de melding van het ongeval af. Al snel werd ook de hulp van een Mobiel Medisch Team ingeroepen. Die landde met de traumahelikopter iets verderop aan de Christiaan Geurtsweg. De automobiliste die bij het ongeluk betrokken was, kwam zelf met de schrik vrij. Haar auto en de scooter van het slachtoffer liepen behoorlijke schade op.

Onrustig

Na het ongeluk was het nog korte tijd erg onrustig bij het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn, waar mensen zich verzamelden na het ongeluk. Meerdere politiewagens en een hondengeleider kwamen met spoed ter plaatse. De mensen verzamelden zich in eerste instantie voor de huisartsenpost en later bij de hoofdingang. Aan het begin van de nacht keerde de rust weer terug. Wel hielden de agenten een oogje in het zeil.

Locatie

112 Melding

21:54:46 12-08-22 A1 Laan van Orden 7312KE Apeldoorn 118485 Traumaheli Lifeliner 3 - MMT 903 Ambulance GelderlandZuid

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.