Scooterrijdster en fietser met elkaar in botsing op de Bovenbuurtweg, traumaheli landt in Bennekom
Redactie ongeval 0 reactie(s) za 25 juni 2022, 5:25

Scooterrijdster en fietser met elkaar in botsing op de Bovenbuurtweg, traumaheli landt in Bennekom

Laatst bijgewerkt: zaterdag 05:36 uur
BENNEKOM – Op de Bovenbuurtweg in Bennekom heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooterrijdster en een fietser. De twee zijn vermoedelijk frontaal op elkaar gebotst. Zowel de fietser als de scooterrijdster raakten hierbij zwaargewond.

Een opgeroepen traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) landde in de buurt. De fietser is onder begeleiding van de trauma-arts naar het ziekenhuis UMC Utrecht vervoerd. De scooterrijdster is naar het ziekenhuis in Ede vervoerd.

De Bovenbuurtweg was tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten voor alle verkeer. Team FO verkeer (Forensische Opsporing Verkeer) doet onderzoek naar de toedracht.

Wat is Team FO verkeer?

FO-Verkeer is een gespecialiseerde afdeling binnen het team Forensische Opsporing.

Bij ernstige verkeersongevallen onderzoekt de afdeling FO-verkeer van de politie de toedracht van het ongeval. Hierbij wordt onder andere gekeken naar remsporen, krassporen, voertuig- en slachtofferposities wat vervolgens fotografisch wordt vastgelegd. Van de betrokken voertuigen wordt de technische staat onderzocht, overzichtsfoto’s gemaakt, de schade vastgelegd en data veiliggesteld. Ook kunnen er (snelheids)metingen en reconstructies plaatsvinden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.